Mannebryster – «manboobs» – gynekomasti

Brystkirurgi på menn er korreksjon av mannebryster, «manboobs» eller gynekomastier og er et effektivt og lite eller middels stort inngrep som gir mandigere brystfasong. Plastikkirurgen fjerner overflødig hud, overflødig fett og/eller overflødige kjertler innenfor brystvortene slik at brystvevet legger seg flatere og strammere inntil brystkassen. Behandlingen gjøres i lokalbedøvelse eller lett narkose, klienten er våken eller i søvn, og inngrepet tar ca. 60–90 minutter. Resultatene er gode når hevelsene og blåmerkene er borte etter 10–14 dager, men de blir enda bedre med tiden. Arrene blir oftest små, tynne og nærmest usynlige, men i noen inngrep kan de bli større.

Hva koster brystkirurgi på menn?

Behandlingen koster 26 000 kroner for isolert fett- eller kjertelfjerning og 37 000 kroner om både fett og kjertler må korrigeres i samme inngrep. Alle klienter må vurderes av lege før operasjonsavtale kan bekreftes. Brystkirurgi på menn egner seg for personer som ønsker en visuelt yngre og mer maskulin brystkasse, for personer som hemmes i sosial livsutfoldelse eller i bekledning, og for personer som plages med lokalt eksem, vond lukt eller såre brystvorter på grunn av overflødig brystvev.

Tid i klinikken 2–4 timer
Tid i operasjon 1–2 timer
Faste før inngrep Ja ved bruk av narkose
Bedøvelse Lokal eller lett narkose
Bevissthet Våken eller ev. i søvn
Hjemreise Samme dag
Følgebehov Som oftest
Føre egen bil Ikke operasjonsdagen
Tilsynsbehov Første døgn
Smerte Lite til moderat
Sykemelding Nei
Blåmerker, hevelse, plastre Ca. 10 dager
Fjerne sting
Tilbake i jobb Etter ca. 1–7 dager
Starte trening Etter ca. 14 dager
Gjøre tunge løft Etter ca. 14 dager
Ha seksuell aktivitet Liten begrensning
Pris 26 000 kr / 37 000 kr

Utfyllende informasjon gis/fås i vurderingskonsultasjon – bestill her.
«Før og etter»-bilder er lovregulert og vises derfor kun i konsultasjon.

Tunge øyelokk | Øyelokksoperasjon | Øyelokkplastikk | Herreklinikken

Konsultasjon

Bestill online, ring eller eller send oss en mail for å avtale time for konsultasjon.

Spesialist i plastikkirurgi

Dr. Husnes

Dr. Husnes er spesialist i plastikkirurgi. Han har sin praktiske spesialistutdannelse fra Universitetssykehuset i Nord Norge og Oslo Universitetssykehus. Husnes arbeider daglig som overlege både ved Herreklinikken og avdeling for rekonstruktiv og plastikkirurgisk kirurgi ved Rikshospitalet i Oslo. Han er blant landets mest erfarne plastikkirurger på totalbehandling av transseksuelle, men utfører alle former for plastikkirurgiske inngrep. Dr Husnes er en rolig, nøyaktig og sikker fagperson som blir svært godt likt av pasientene for sitt håndverk og vesen. Husnes er født i 1967 og har vært medlem av Den Norske legeforening siden 1994.

FØRSTE SKRITT ER EN KONSULTASJON

I forkant av inngrepet gjennomfører vi alltid en grundig konsultasjon og vurdering. Vi er opptatt av at våre pasienter vet hva de går til og hva de kan forvente. Forkonsultasjonen gir deg et viktig beslutningsgrunnlag, slik at du vet hva du kan forvente av å gjennomføre brystkirurgi hos oss.