Nedre øyelokk – «poser under øynene»

Nedre øyelokk‑kirurgi er et effektivt, lite og raskt inngrep som gir et mer våkent og opplagt blikk. Plastikkirurgen strammer og fjerner overflødig hud, muskelvev og fettvev slik at huden legger seg strammere inntil øyet. Behandlingen gjøres i lokalbedøvelse, klienten er våken, og inngrepet tar ca. 60 minutter. Resultatene er gode når hevelsene og blåmerkene er borte etter 10–14 dager, men de blir enda bedre med tiden. Arrene blir små, tynne og nærmest usynlige.

Hva koster å operere nedre øyelokk / «poser under øynene»?

Behandlingen koster 15 500 kroner, og alle klienter må vurderes av lege før operasjonsavtale kan bekreftes. Nedre øyelokk‑kirurgi egner seg for personer som ønsker et opplagt ansiktsuttrykk, eller som plages med ubehag og tretthet i øynene på grunn av overflødig hud i øyeområdet. Nedre øyelokk‑kirurgi kombineres ofte med øvre øyelokk‑kirurgi. Totalkostnaden er da 26 000 kroner.

Tid i klinikken 2 timer
Tid i operasjon 60 minutter
Faste før inngrep Nei
Bedøvelse Lokal
Bevissthet Våken
Hjemreise Samme dag
Følgebehov Vanligvis ikke
Føre egen bil Ikke første timene etter operasjonen
Tilsynsbehov Ingen
Smerte Nærmest ikke
Sykemelding Vanligvis ikke
Blåmerker, hevelse, plastre Ca. 10–12 dager
Fjerne sting Etter 6 dager
Tilbake i jobb Etter ca. 1–3 dager
Starte trening Etter ca. 14 dager
Gjøre tunge løft Etter ca. 14 dager
Ha seksuell aktivitet Liten begrensning
Pris 15 500 kr

Utfyllende informasjon gis/fås i vurderingskonsultasjon – bestill her.
«Før og etter»-bilder er lovregulert og vises derfor kun i konsultasjon.

Poser under øynene | Plastikkirurgi / Herreklinikken

Konsultasjon

Bestill online, ring eller eller send oss en mail for å avtale time for konsultasjon.

Spesialist i plastikkirurgi

Dr. Husnes

Dr. Husnes er spesialist i plastikkirurgi. Han har sin praktiske spesialistutdannelse fra Universitetssykehuset i Nord Norge og Oslo Universitetssykehus. Husnes arbeider daglig som overlege både ved Herreklinikken og avdeling for rekonstruktiv og plastikkirurgisk kirurgi ved Rikshospitalet i Oslo. Han er blant landets mest erfarne plastikkirurger på totalbehandling av transseksuelle, men utfører alle former for plastikkirurgiske inngrep. Dr Husnes er en rolig, nøyaktig og sikker fagperson som blir svært godt likt av pasientene for sitt håndverk og vesen. Husnes er født i 1967 og har vært medlem av Den Norske legeforening siden 1994.

FØRSTE SKRITT ER EN KONSULTASJON

I forkant av inngrepet gjennomfører vi alltid en grundig konsultasjon og vurdering. Vi er opptatt av at våre pasienter vet hva de går til og hva de kan forvente. Forkonsultasjonen gir deg et viktig beslutningsgrunnlag, slik at du vet hva du kan forvente av å operere nedre øyelokk / «poser under øynene» hos oss.