Tunge øyelokk – øyelokkoperasjon

Tunge øyelokk (øvre øyelokk) er det mange som plages med. En øyelokkoperasjon av de «tunge øyelokkene» gir et mer våkent blikk og gjør at man ser mer opplagt ut.

En øyelokkoperasjon av tunge øyelokk er et et inngrep med plastisk kirurgi hvor overflødig hud, muskel- og fettvev rundt øynene fjernes. Øyelokkoperasjonen etterlater nesten usynlige arr. Mange vil kunne få sykemelding i 1 uke etter operasjon av tunge øyelokk.

Tunge øyelokk kan hemme synsfeltet og kan gjøre at man ser trøtt og sliten ut. En øyelokkoperasjon kan være løsningen på disse problemene.

 

Hvem kan operere tunge øyelokk?

Vi har pasienter i alle aldre som opererer tunge øyelokk. Noen kan være mer disponert for tunge øyelokk, men selvom de fleste passientene er eldre, så kan krevende moderne livsførsel fremskynde disse problemene og både yngre og eldre pasienter kommer til oss for en konsultasjon.

 

Resultatet av øyelokkoperasjon

Ofte ser man litt yngre ut efter en øyelokkoperasjon og ansiktet får som regel et mer våkent og opplagt utseende og viktigst for mange; at man får tilbake et større synsfelt samt bruker mindre energi for å holde øynene åpne.

Arrene etter øyelokkoperasjonen blir liggende i øyelokksfuren og etterlater nesten usynlige arr. De første par månedene etter øyelokkoperasjonen kan arrene være rødlige men de vil blekne og bli tilnærmet usynlig etter noen måneder.

Små rynker rundt øynene vil ikke forandres ved en ooperasjon av tunge øyelokk, men større folder vil glattes ut. For fjerning av mindre rynker rundt øynene anbefales laserbehandling eller eventuelt injeksjonsbehandling av rynker.

 

Første skritt er en konsultasjon

I forkant av inngrepet gjennomfører vi alltid en grundig konsultasjon og vurdering. Vi er opptatt av at våre pasienter vet hva de går til og hva de kan forvente. Forkonsultasjonen gir deg et viktig beslutningsgrunnlag, slik at du vet hva du kan forvente av å gjennomføre øyelokkoperasjon hos oss.

Tunge øyelokk | Øyelokksoperasjon | Øyelokkplastikk | Herreklinikken

Konsultasjon

Bestill online, ring eller eller send oss en mail for å avtale time for konsultasjon.

Dr. Husnes

Dr. Husnes er spesialist i plastikkirurgi. Han har sin praktiske spesialistutdannelse fra Universitetssykehuset i Nord Norge og Oslo Universitetssykehus. Husnes arbeider daglig som overlege både ved Herreklinikken og avdeling for rekonstruktiv og plastikkirurgisk kirurgi ved Rikshospitalet i Oslo. Han er blant landets mest erfarne plastikkirurger på totalbehandling av transseksuelle, men utfører alle former for plastikkirurgiske inngrep. Dr Husnes er en rolig, nøyaktig og sikker fagperson som blir svært godt likt av pasientene for sitt håndverk og vesen. Husnes er født i 1967 og har vært medlem av Den Norske legeforening siden 1994.

Hva koster en øyelokkoperasjon?

Prisen for å operere øvre øyelokk avhenger av omfanget av inngrepet og om du skal kombinere med andre behandlinger. Vi gir deg fastpris på forhånd slik at du vil vite nøyaktig hva behandlingen koster før du bestemmer deg.

Se Priser / Finansiering