Utstående ører

Operasjon av utstående ører er et lite, enkelt og raskt inngrep som plasserer utstående øredeler tettere inntil hodet. Plastikkirurgen åpner huden, fjerner deler av ørebrusken og syr igjen slik at øret legger seg nærmere hodebunnen. Behandlingen gjøres i lokalbedøvelse, klienten er våken, og inngrepet tar ca. 90 minutter. Resultatet er godt når hevelser og blåmerker er borte etter fem dager, men det blir enda bedre med tiden. Arrene blir små, tynne og nærmest usynlige.

Hva koster å operere utstående ører?

Behandlingen koster 23 000 kroner, og alle klienter må vurderes av lege før operasjonsavtale kan bekreftes. Operasjon av utstående ører egner seg for de som hemmes i sosial livsutfoldelse, eller som under dusjing plages med væskeoppsamling i øregangen og påfølgende «dottfølelse», nedsatt hørsel eller forverret øregangseksem.

Tid i avdelingen 1–3 timer
Tid i operasjon 1 time
Faste før operasjon Nei
Bedøvelse Lokal
Bevisthet Våken
Hjemreise Samme dag
Følgebehov Nei
Føre egen bil Ja
Tilsynsbehov Nei
Smerte Lite
Sykemelding Nei
Blåmerker, hevelse, plastre Ca.  dager
Fjerne sting
Tilbake i jobb Etter ca. 1–3 dager
Starte trening Etter ca. 1 uke
Gjøre tunge løft Etter ca. 1 uke
Ha seksuell aktivitet ingen begrensning
Pris 23 000 kr (totalt for begge ørene)

Utfyllende informasjon gis/fås i vurderingskonsultasjon – bestill her.
«Før og etter»-bilder er lovregulert og vises derfor kun i konsultasjon.

Utstående ører | Plastikkirurgi / Herreklinikken

Konsultasjon

Bestill online, ring eller eller send oss en mail for å avtale time for konsultasjon.

Spesialist i plastikkirurgi

Dr. Husnes

Dr. Husnes er spesialist i plastikkirurgi. Han har sin praktiske spesialistutdannelse fra Universitetssykehuset i Nord Norge og Oslo Universitetssykehus. Husnes arbeider daglig som overlege både ved Herreklinikken og avdeling for rekonstruktiv og plastikkirurgisk kirurgi ved Rikshospitalet i Oslo. Han er blant landets mest erfarne plastikkirurger på totalbehandling av transseksuelle, men utfører alle former for plastikkirurgiske inngrep. Dr Husnes er en rolig, nøyaktig og sikker fagperson som blir svært godt likt av pasientene for sitt håndverk og vesen. Husnes er født i 1967 og har vært medlem av Den Norske legeforening siden 1994.

FØRSTE SKRITT ER EN KONSULTASJON

I forkant av inngrepet gjennomfører vi alltid en grundig konsultasjon og vurdering. Vi er opptatt av at våre pasienter vet hva de går til og hva de kan forvente. Forkonsultasjonen gir deg et viktig beslutningsgrunnlag, slik at du vet hva du kan forvente av å gjennomføre operasjon av utstående ører hos oss.