Våre helsekontroller

Våre helsekontroller er et medisinsk- og livsstilsforbedrende tilbud til menn som vil holde seg friske og ta vare på kroppen. Mange sykdommer har et innledende symptomfattig tidsvindu. Hensikten med kontrollene er å forebygge, avkrefte og fange opp tegn på risiko før alvorlig sykdom utvikles. Våre leger gir hjelp og individuelle råd for den enkelte pasient.

Masterklinikken | Håravfall | Hårtap

Medisinsk «EU-kontroll»

Kr 4.290,-

Dette er en omfattende og systematisk legevurdering av din generelle helsestatus fra topp til tå. Vi analyserer dine vitale organer og naturlige kroppsfunksjoner. Kontrollen oppsummerer din generelle helsetilstand og våre leger gir deg råd og hjelp til videre tiltak.

Les mer
Herreklinikken | Livsstilkontroll

Mannshelsekontroll

Kr 3.590,-

Dette er en kjønnsrelatert helsesjekk av typiske mannsutfordringer. Vi vurderer plager som kan skyldes genetikk, alder eller hormoner i ubalanse. Målet er å tilby rett og kvalifisert hjelp mot plagene.

Les mer
Herreklinikken | Livsstilkontroll

Livsstilskontroll

Kr 3.990,-

Dette er en helsesjekk for de som vil vite hvordan egen livsstil har påvirket, og vil komme til å påvirke helsen. Vi gjennomfører en grundig analyse av sykdomsdisponerende livsstilsfaktorer, og fokuserer på status og endring av vektbalanse, kroppssammensetning av muskulatur, fettmasse, skjelettmasse og kondisjon.

Les mer
Herreklinikken | Føflekk | Føflekk-kreftkontroll

Føflekk-kreftkontroll

Kr 2.990,-

Vår føflekk-kreftkontroll har som mål å avdekke føflekker på et tidlig stadium, for å forhindre at kreft utvikles. Vår lege gjennomfører en grundig, klinisk analyse av hele kroppens føflekksammensetning. Vi observerer synlige føflekker, og de som er usynlige for pasienten – fra topp til tå.

Les mer