Livsstilskontroll

Dette er en helsesjekk for dem som vil vite hvordan egen livsstil har påvirket, og vil komme til å påvirke, ens fremtidige helse. Vi gjennomfører en grundig analyse av sykdomsdisponerende livsstilsfaktorer, og fokuserer på status og endring av vektbalanse og kroppssammensetning. 

Bakgrunn og hensikt

Mange har en belastende livsstil som kan føre til plager. Livsstil har blitt en vanligere årsak til sykdom. Herreklinikkens livsstilskontroll gir deg analyse, vurdering og verktøy mot signaler som kan utvikle livsstilssykdom. 

Om vår Livsstilskontroll

Vi kartlegger først kosthold, røykevaner, mosjonsrutiner og andre sykdomsdisponerende livsstilsfaktorer. Deretter foretar vi en grundig analyse av vektbalanse og kroppssammensetning av muskulatur, innvendig og utvendig fettmasse, skjelettmasse og kondisjon. Hjerte- og lungefunksjonen vurderes etter intervju og maskinell undersøkelse (EKG/spirometri). Kontrollen inkluderer blodprøver for analyse av blodsukker, kolesterol, samt måling av blodtrykk.

Våre leger har tilpasset et utredningsprogram som er basert på flere medisinske studier. Dine helseopplysninger vil analyseres opp mot disse, og vil blant annet gi deg en tallfestet risikoprosent for fremtidig hjerte- og karsykdom.

Sammen gjennomgår vi dine resultater og planlegger et program for å forebygge sykdommer og gi overskudd i en travel hverdag.

Kontrollen egner seg for alle både om du har en krevende livsførsel eller om du har fokus på kosthold og trening. Med denne kontrollen kan også de som er usikker på effekten av eget kosthold og treningsprogram få dette profesjonelt vurdert.

Herreklinikken | Livsstilkontroll

Kr 3.990,-

Bestill online, ring eller send oss en mail for å avtale time for din helsekontroll. Du kan også kjøpe et gavekort og gi bort en helsekontroll til noen du er glad i.

Andre kontroller

Herreklinikken har en rekke forskjellige helsekontroller målrettet for menn. Vi har bl.a en medisinsk «EU-kontroll», livsstilskontroll, mannshelsekontroll, risikokontroll for hjerte og kar og kreftkontroll av føflekker.
Les om våre helsekontroller