Mannshelsekontroll

Dette er en kjønnsrelatert helsesjekk av typiske mannsutfordringer. Vi vurderer plager som kan skyldes genetikk, alder eller hormoner i ubalanse. Målet er å tilby rett og kvalifisert hjelp mot plagene.

Bakgrunn og hensikt

Herreklinikkens leger snakker hver dag fortrolig med menn om deres sensitive mannsutfordringer. Vår erfaring gjør det enklere å snakke om typiske plager med ereksjon, vannlating eller manglende sexlyst.

Mange er ikke klar over at lavt testosteronnivå kan forklare manglende «drive» til å jobbe, trene, ha sex og få ereksjon. Mange er heller ikke klar over at lavt testosteron kan være årsaken til økt bukomfang og vektoppgang, humørsvingninger, oppfarende temperament, søvnforstyrrelser og depresjon.

Om vår mannshelsekontroll

Vi snakker med menn om disse problemene hver dag og starter denne kontrollen med å kartlegge dine utfordringer. Vi vurderer din energitilstand, vannlatingsfunksjon, sexlyst, og ereksjonsevne. Gjennomfører en klinisk undersøkelse av penis, testikler og prostata og tar blodprøver.

Herreklinikken | Livsstilkontroll

Kr 3.590,-

Bestill online, ring eller send oss en mail for å avtale time for din helsekontroll. Du kan også kjøpe et gavekort og gi bort en helsekontroll til noen du er glad i.

Andre kontroller

Herreklinikken har en rekke forskjellige helsekontroller målrettet for menn. Vi har bl.a en medisinsk «EU-kontroll», livsstilskontroll, mannshelsekontroll, risikokontroll for hjerte og kar og kreftkontroll av føflekker.
Les om våre helsekontroller