Medisinsk «EU-kontroll»

Storkontroll for menn

Dette er en omfattende og systematisk legevurdering av din generelle helsestatus fra topp til tå. Vi analyserer dine vitale organer og naturlige kroppsfunksjoner. Kontrollen oppsummerer din generelle helsetilstand og våre leger gir deg råd og hjelp til videre tiltak.

Bakgrunn og hensikt

Hensikten med en storkontroll er å forebygge, avkrefte og fange opp tegn på risiko, før alvorlig sykdom utvikles. Våre leger vet at mange sykdommer kan ha innledende symptomfattig tidsvindu. Målet er å tilby rett og kvalifisert hjelp før sykdom utvikles.

Om vår storkontroll

Kontrollen skjer i flere faser og vi starter alltid med en grundig vurdering av din sykehistorie og dine familiære/arvelige risikofaktorer. Du får en omfattende klinisk undersøkelse, maskinell hjerte-/lungetest (EKG/spirometri) og laboratorieprøver for blod, urin og avføring. Legene vurderer kroppens ulike organer og naturlige funksjoner og sammen gjennomgår vi resultatene. Våre leger utformer konkrete tiltak og råd der det er viktig å gjøre endringer.

Masterklinikken | Håravfall | Hårtap

Kr 4.290,-

Bestill online, ring eller send oss en mail for å avtale time for din helsekontroll. Du kan også kjøpe et gavekort og gi bort en helsekontroll til noen du er glad i.

Andre kontroller

Herreklinikken har en rekke forskjellige helsekontroller målrettet for menn. Vi har bl.a en medisinsk «EU-kontroll», livsstilskontroll, mannshelsekontroll, risikokontroll for hjerte og kar og kreftkontroll av føflekker.
Les om våre helsekontroller