Risikokontroll hjerte og kar

Bakgrunn og hensikt

Dette er helsesjekken for dem som vil vite om de er i risikogruppen for å få hjerteinfarkt.

Hjerte- og karsykdom er den hyppigste dødsårsaken i verden. Mange har en eller flere risikofaktorer uten å vite det. 75 % av de som får akutt hjerteinfarkt har normale kolesterolverdier. Forebyggende spesialundersøkelse med tiltak kan redde personer i risikogruppen.

Om vår risikokontroll hjerte og kar

Vår lege gjennomfører en grundig og systematisk undersøkelse som omfatter vurdering av hjertespesifikke symptomer, ens sykehistorie og familiær-eller arvelig disposisjon for hjerte-og karsykdom, blodprøver, blodtrykk og livsstil. Vi gjennomfører også en klinisk undersøkelse. I tillegg gjennomfører vi en maskinell hjertetest / EKG, og en spesialundersøkelse som kan avdekke kalkavleiringer i hjerteblodårene.

Risiko graderes i henhold til førende internasjonale anbefalinger og kjente studier.

Alarmerende funn iverksetter oppfølging. Vi gjennomgår resultatene sammen, og utformer en tiltaksplan. Når det er nødvendig, avtaler vi oppfølging og kontroll av resultater etter endring.

Herreklinikken | Risikokontroll hjerte og kar

Kr 4.590,-

Bestill online, ring eller send oss en mail for å avtale time for din helsekontroll. Du kan også kjøpe et gavekort og gi bort en helsekontroll til noen du er glad i.

Andre kontroller

Herreklinikken har en rekke forskjellige helsekontroller målrettet for menn. Vi har bl.a en medisinsk «EU-kontroll», livsstilskontroll, mannshelsekontroll, risikokontroll for hjerte og kar og kreftkontroll av føflekker.
Les om våre helsekontroller