Større penis med penisforlengelse og penisfortykkelse

Større penis med intimkirurgi?

Intimkirurgi for menn har til formål å forbedre funksjon og utseende på kjønnsorganet. Herreklinikken tilbyr en rekke forskjellige intimkirurgiske inngrep.

Herreklinikkens kirurg har lang erfaring med intimkirurgi. Han er spesialist på behandlinger som penisforlengelse og penisfortykkelse.

Det er ikke lett å snakke åpent om opplevelsen av å ha liten penis. For mange kan det være tilstrekkelig, å forstå at de ikke er alene. Å tenke over hva som er normalt. Å gå noen runder med seg selv og med venner og partner. Å slutte fred med at alle penisstørrelser faktisk er normale. For noen vil intimkirurgi i form av penisforlengelse være et reelt og godt alternativ.

Realistiske forventninger til penisforlengelse / penisfortykkelse

Det høres ikke mye ut, men for mange menn vil 2-3 centimeter penisforlengelse eller penisfortykkelse i slapp tilstand gjøre en viktig forskjell. Det er ikke sånn at du kan bestille stor størrelse. Derfor er det selvsagt viktig å ha realistiske forventninger til resultatet.

Les mer om: Penisforlengelse eller penisfortykkelse

Første skritt er en konsultasjon
I forkant av inngrepet gjennomfører vi alltid en grundig konsultasjon og vurdering. Vi er opptatt av at våre pasienter vet hva de går til og hva de kan forvente. Det er viktig å være innforstått med at alle inngrep innebærer en viss risiko, og et lite arr. Vi vil at våre pasienter skal føle seg trygge med beslutningen. Vårt kjønnsorgan er et sårbart område, og en viktig del av vår kroppsopplevelse. Det har vi stor respekt for.

Forkonsultasjonen gir deg et viktig beslutningsgrunnlag, slik at du vet hva du kan forvente av å gjennomføre intimkirurgi hos oss.

”Penisen er en kroppsdel med stor symbolverdi. Dette handler om at penis på mange måter representerer maskulinitet, styrke og seksualitet.” Sitat fra VG

Intimkirurgi | Spesialist innen intimkirurgi | Herreklinikken

Konsultasjon

Bestill online, ring eller eller send oss en mail for å avtale time for konsultasjon.

Dr. Husnes

Dr. Husnes er spesialist i plastikkirurgi. Han har sin praktiske spesialistutdannelse fra Universitetssykehuset i Nord Norge og Oslo Universitetssykehus. Husnes arbeider daglig som overlege både ved Herreklinikken og avdeling for rekonstruktiv og plastikkirurgisk kirurgi ved Rikshospitalet i Oslo. Han er blant landets mest erfarne plastikkirurger på totalbehandling av transseksuelle, men utfører alle former for plastikkirurgiske inngrep. Dr Husnes er en rolig, nøyaktig og sikker fagperson som blir svært godt likt av pasientene for sitt håndverk og vesen. Husnes er født i 1967 og har vært medlem av Den Norske legeforening siden 1994.

Omtale av «Mikropenis» i VG

Mikropenis: I en artikkel i VG 11. mars 2017 forteller Lawan Hassan om hemmeligheten han har båret på hele livet. Han er født med et underutviklet kjønnsorgan, og valgte å fortelle sin historie på sosiale medier og i boken ”4 centimeter”. Å leve med såkalt mikropenis har preget oppveksten. Han har bl.a. unnlatt å dusje etter offentlig.

Hva koster intimkirurgi?

Prisen for intimkirurgi avhenger av omfanget av inngrepet og om du skal kombinere med andre behandlinger. Vi gir deg fastpris på forhånd slik at du vil vite nøyaktig hva behandlingen koster før du bestemmer deg.

Se Priser / Finansiering