Penisforlengelse

Penisforlengelse er et effektivt og moderat stort inngrep som øker penislengden ca. 2–4 cm i slapp tilstand. Plastikkirurgen henter frem penisvev som tidligere var skjult og forankret i dypet av bekkenbunnen, slik at ytre penisdel blir lengre. Behandlingen gjøres i narkose, pasienten er i søvn, og inngrepet tar ca. 90 minutter. Resultatet er synlig når hevelsene og blåmerkene er borte etter 10–14 dager, men det blir bedre med tiden. Arret ved starten av penisroten blir kort, tynt og lite synlig under kjønnshårene.

Hva koster penisforlengelse?

Behandlingen koster 61 000 kroner, og alle klienter må vurderes av lege før operasjonsavtale kan bekreftes. Penisforlengelse egner seg for personer som har mikropenis (x–y cm), eller som hemmes med partner, i sosial livsutfoldelse eller i bekledning. Penisforlengelse kombineres ofte med penisfortykkelse i samme inngrep. Totalkostnaden er da 82 000 kroner.

Tid i avdelingen 2–3 timer
Tid i operasjon 1–1,5 time
Faste før inngrep Ja
Bedøvelse Narkose
Bevissthet Søvn
Hjemreise Samme dag
Følgebehov Ja
Føre egen bil Ikke første døgnet
Tilsynsbehov Første døgnet
Smerte Lite – til moderat
Sykemelding Nei
Blåmerker, hevelse, plastre Ca. 7–14 dager
Fjerne sting
Strekking Anbefales
Tilbake i jobb Etter ca. 3–5 dager
Starte trening Etter ca. 14 dager
Gjøre tunge løft Etter ca. 14 dager
Ha seksuell aktivitet Etter ca. 2–3 uker
Pris 61 000 kr

Utfyllende informasjon gis/fås i vurderingskonsultasjon – bestill her.
«Før og etter»-bilder er lovregulert og vises derfor kun i konsultasjon.

Intimkirurgi | Spesialist innen intimkirurgi | Herreklinikken

Konsultasjon

Bestill online, ring eller eller send oss en mail for å avtale time for konsultasjon.

Første skritt er en konsultasjon

I forkant av en eventuell penisforlengelse gjennomfører vi alltid en grundig konsultasjon og vurdering. Vi er opptatt av at våre pasienter vet hva de går til og hva de kan forvente. Det er viktig å være innforstått med at alle inngrep innebærer en viss risiko, og et lite arr. Vi vil at våre pasienter skal føle seg trygge med beslutningen. Vårt kjønnsorgan er et sårbart område, og en viktig del av vår kroppsopplevelse. Det har vi stor respekt for.

Forkonsultasjonen gir deg et viktig beslutningsgrunnlag, slik at du vet hva du kan forvente av å gjennomføre en penisforlengelse hos oss.

Større penis med penisforlengelse

Penisforlengelse utføres som et enkelt inngrep eller i kombinasjon med penisfortykkelse. Operasjonen tar cirka to timer og utføres i narkose. Intimkirurgi for menn har til formål å forbedre funksjon og utseende på kjønnsorganet. Herreklinikkens kirurg har lang erfaring med intimkirurgi. Han er spesialist på behandlinger som penisforlengelse og penisfortykkelse.

 

Slik foregår en penisforlengelse

Kirurgen begynner med å fjerne fett over selve penis. Det gjør at penis ser større ut. Så gjør han et snitt like over penis for å nå fram til senen som fester penis til skambeinet. Deler av denne senen kuttes slik at penis blir mer tøyelig. Dermed kan penis strekkes ut fra kroppen og bli litt lengre. Inngrepet kan øke lengden med cirka to til tre centimeter og i enkelte tilfeller opp til fem til seks centimeter, men dette er individuelt. Eksakt hvor mye lengre penis kan bli med en operasjon kan man ikke se sikkert før pasienten er operert.

En penisforlengelse øker lengden kun i slapp tilstand og vil forbli den samme lengden når den er erigert, men i en litt annen vinkel. Fettsugingen over selve penis gjør at penis ser større ut og kan oppleves større når den er erigert.

 

Etter operasjonen

Etter operasjonen vil penis bli pakket inn i kirurgiske bandasjer som må byttes med jevne mellomrom. Pasienten får utskrevet smertestillende midler og vi anbefaler å hvile så mye som mulig samt unngå trening eller fysisk aktivitet i opptil en måned etter operasjonen.

 

Enkelt inngrep eller i kombinasjon

En penisforlengelse kan gjøres som et enkelt inngrep eller i kombinasjon med penisfortykkelse.
Les mer om penisfortykkelse her.