Penisforlengelse

Større penis med penisforlengelse

Penisforlengelse utføres som et enkelt inngrep eller i kombinasjon med penisfortykkelse. Operasjonen tar cirka to timer og utføres i narkose. Intimkirurgi for menn har til formål å forbedre funksjon og utseende på kjønnsorganet. Herreklinikkens kirurg har lang erfaring med intimkirurgi. Han er spesialist på behandlinger som penisforlengelse og penisfortykkelse.

 

Slik foregår en penisforlengelse

Kirurgen begynner med å fjerne fett over selve penis. Det gjør at penis ser større ut. Så gjør han et snitt like over penis for å nå fram til senen som fester penis til skambeinet. Deler av denne senen kuttes slik at penis blir mer tøyelig. Dermed kan penis strekkes ut fra kroppen og bli litt lengre. Inngrepet kan øke lengden med cirka to til tre centimeter og i enkelte tilfeller opp til fem til seks centimeter, men dette er individuelt. Eksakt hvor mye lengre penis kan bli med en operasjon kan man ikke se sikkert før pasienten er operert.

En penisforlengelse øker lengden kun i slapp tilstand og vil forbli den samme lengden når den er erigert, men i en litt annen vinkel. Fettsugingen over selve penis gjør at penis ser større ut og kan oppleves større når den er erigert.

 

Etter operasjonen

Etter operasjonen vil penis bli pakket inn i kirurgiske bandasjer som må byttes med jevne mellomrom. Pasienten får utskrevet smertestillende midler og vi anbefaler å hvile så mye som mulig samt unngå trening eller fysisk aktivitet i opptil en måned etter operasjonen.

 

Første skritt er en konsultasjon

I forkant av en eventuell penisforlengelse gjennomfører vi alltid en grundig konsultasjon og vurdering. Vi er opptatt av at våre pasienter vet hva de går til og hva de kan forvente. Det er viktig å være innforstått med at alle inngrep innebærer en viss risiko, og et lite arr. Vi vil at våre pasienter skal føle seg trygge med beslutningen. Vårt kjønnsorgan er et sårbart område, og en viktig del av vår kroppsopplevelse. Det har vi stor respekt for.

Forkonsultasjonen gir deg et viktig beslutningsgrunnlag, slik at du vet hva du kan forvente av å gjennomføre en penisforlengelse hos oss.

 

Enkelt inngrep eller i kombinasjon

En penisforlengelse kan gjøres som et enkelt inngrep eller i kombinasjon med penisfortykkelse.
Les mer om penisfortykkelse her.

Intimkirurgi | Spesialist innen intimkirurgi | Herreklinikken

Konsultasjon

Ring eller book en time online for å avtale time for konsultasjon.

Dr. Husnes

Dr. Husnes er spesialist i plastikkirurgi. Han har sin praktiske spesialistutdannelse fra Universitetssykehuset i Nord Norge og Oslo Universitetssykehus. Husnes arbeider daglig som overlege både ved Herreklinikken og avdeling for rekonstruktiv og plastikkirurgisk kirurgi ved Rikshospitalet i Oslo. Han er blant landets mest erfarne plastikkirurger på totalbehandling av transseksuelle, men utfører alle former for plastikkirurgiske inngrep. Dr Husnes er en rolig, nøyaktig og sikker fagperson som blir svært godt likt av pasientene for sitt håndverk og vesen. Husnes er født i 1967 og har vært medlem av Den Norske legeforening siden 1994.

Hva koster penisforlengelse?

Prisen for penisforlengelse avhenger av omfanget av inngrepet og om du skal kombinere med andre behandlinger. Vi gir deg fastpris på forhånd slik at du vil vite nøyaktig hva behandlingen koster før du bestemmer deg.

Se priser her