Penisfortykkelse

Større penis med penisfortykkelse

Penisfortykkelse utføres som et enkelt inngrep eller i kombinasjon med penisforlengelse. Operasjonen tar cirka to timer og utføres i narkose. Intimkirurgi for menn har til formål å forbedre funksjon og utseende på kjønnsorganet. Herreklinikkens kirurg har lang erfaring med intimkirurgi. Han er spesialist på behandlinger som penisforlengelse og penisfortykkelse.

 

Slik foregår en penisfortykkelse

Kirurgen bruker pasientens eget fett for å øke omkretsen av penis – en såkalt fettransplantasjon der vi henter fett fra egnet område på kroppen og injiserer dette tilbake i penis. Området det hentes fett fra avdekkes ved en konsultasjon, men som oftest henter vi det fra mageområdet.

En penisfortykkelse kan øke omkretsen med 2,5 til 5 cm i både slapp og erigert tilstand.

 

Etter operasjonen

Fordelen med denne type fettransplantasjon er at vi ikke gjør noen snitt i penis som dermed gjør rekovalenstiden raskere. Pasienten får utskrevet smertestillende midler og vi anbefaler å hvile så mye som mulig samt unngå trening eller fysisk aktivitet i opptil en måned etter operasjonen.

 

Første skritt er en konsultasjon

I forkant av en eventuell penisforlengelse gjennomfører vi alltid en grundig konsultasjon og vurdering. Vi er opptatt av at våre pasienter vet hva de går til og hva de kan forvente. Det er viktig å være innforstått med at alle inngrep innebærer en viss risiko, og et lite arr. Vi vil at våre pasienter skal føle seg trygge med beslutningen. Vårt kjønnsorgan er et sårbart område, og en viktig del av vår kroppsopplevelse. Det har vi stor respekt for.

Forkonsultasjonen gir deg et viktig beslutningsgrunnlag, slik at du vet hva du kan forvente av å gjennomføre en penisforlengelse hos oss.

 

Enkelt inngrep eller i kombinasjon

En penisfortykkelse kan gjøres som et enkelt inngrep eller i kombinasjon med penisforlengelse.
Les mer om penisforlengelse her.

Intimkirurgi | Spesialist innen intimkirurgi | Herreklinikken

Konsultasjon

Ring eller book en time online for å avtale time for konsultasjon.

Dr. Husnes

Dr. Husnes er spesialist i plastikkirurgi. Han har sin praktiske spesialistutdannelse fra Universitetssykehuset i Nord Norge og Oslo Universitetssykehus. Husnes arbeider daglig som overlege både ved Herreklinikken og avdeling for rekonstruktiv og plastikkirurgisk kirurgi ved Rikshospitalet i Oslo. Han er blant landets mest erfarne plastikkirurger på totalbehandling av transseksuelle, men utfører alle former for plastikkirurgiske inngrep. Dr Husnes er en rolig, nøyaktig og sikker fagperson som blir svært godt likt av pasientene for sitt håndverk og vesen. Husnes er født i 1967 og har vært medlem av Den Norske legeforening siden 1994.

Hva koster penisfortykkelse?

Prisen for penisfortykkelse avhenger av omfanget av inngrepet og om du skal kombinere med andre behandlinger. Vi gir deg fastpris på forhånd slik at du vil vite nøyaktig hva behandlingen koster før du bestemmer deg.

Se priser her