Penisfortykkelse

Penisfortykkelse er et effektivt, raskt og moderat stort inngrep som øker penisomkretsen 2–5 cm i slapp og erigert tilstand. Plastikkirurgen flytter fettceller fra egnede kroppsområder over og inn i penis ved hjelp av fettsuging og innsprøyting. Behandlingen gjøres i narkose, klienten er i søvn, og inngrepet tar ca. 60 minutter. Resultatet er godt synlig når hevelser og blåmerker er borte etter 3–7 dager. Arrene blir små, tynne og nærmest usynlige.

Hva koster penisfortykkelse?

Behandlingen koster 34 000 kroner, og alle klienter må vurderes av lege før operasjonsavtale kan bekreftes. Penisfortykkelse egner seg for personer som har mikropenis, eller som hemmes med partner, i sosial livsutfoldelse eller i bekledning. Penisfortykkelse kombineres ofte med penisforlengelse i samme inngrep. Totalkostnaden er da 82 000 kroner.

Tid i avdelingen 2–3 timer
Tid i operasjon 1–1,5 time
Faste før inngrep Ja
Bedøvelse Narkose
Bevissthet Søvn
Hjemreise Samme dag
Følgebehov Ja
Føre egen bil Ikke første døgn
Tilsynsbehov Første døgn
Smerte Sparsomt
Sykemelding Nei
Blåmerker, hevelse, plastre Ca. 3–10 dager
Fjerne sting
Tilbake i jobb Etter ca. 1–3 dager
Starte trening Etter ca. 14 dager
Gjøre tunge løft Etter ca. 14 dager
Ha seksuell aktivitet Etter ca. 1–2 uker
Pris 34 000 kr

Utfyllende informasjon gis/fås i vurderingskonsultasjon – bestill her.
«Før og etter»-bilder er lovregulert og vises derfor kun i konsultasjon.

Intimkirurgi | Spesialist innen intimkirurgi | Herreklinikken

Konsultasjon

Bestill online, ring eller eller send oss en mail for å avtale time for konsultasjon.

Første skritt er en konsultasjon

I forkant av en eventuell penisforlengelse gjennomfører vi alltid en grundig konsultasjon og vurdering. Vi er opptatt av at våre pasienter vet hva de går til og hva de kan forvente. Det er viktig å være innforstått med at alle inngrep innebærer en viss risiko, og et lite arr. Vi vil at våre pasienter skal føle seg trygge med beslutningen. Vårt kjønnsorgan er et sårbart område, og en viktig del av vår kroppsopplevelse. Det har vi stor respekt for.

Forkonsultasjonen gir deg et viktig beslutningsgrunnlag, slik at du vet hva du kan forvente av å gjennomføre en penisforlengelse hos oss.

Større penis med penisfortykkelse

Penisfortykkelse utføres som et enkelt inngrep eller i kombinasjon med penisforlengelse. Operasjonen tar cirka to timer og utføres i narkose. Intimkirurgi for menn har til formål å forbedre funksjon og utseende på kjønnsorganet. Herreklinikkens kirurg har lang erfaring med intimkirurgi. Han er spesialist på behandlinger som penisforlengelse og penisfortykkelse.

 

Slik foregår en penisfortykkelse

Kirurgen bruker pasientens eget fett for å øke omkretsen av penis – en såkalt fettransplantasjon der vi henter fett fra egnet område på kroppen og injiserer dette tilbake i penis. Området det hentes fett fra avdekkes ved en konsultasjon, men som oftest henter vi det fra mageområdet.

En penisfortykkelse kan øke omkretsen med 2,5 til 5 cm i både slapp og erigert tilstand.

 

Etter operasjonen

Fordelen med denne type fettransplantasjon er at vi ikke gjør noen snitt i penis som dermed gjør rekovalenstiden raskere. Pasienten får utskrevet smertestillende midler og vi anbefaler å hvile så mye som mulig samt unngå trening eller fysisk aktivitet i opptil en måned etter operasjonen.

 

Enkelt inngrep eller i kombinasjon

En penisfortykkelse kan gjøres som et enkelt inngrep eller i kombinasjon med penisforlengelse.
Les mer om penisforlengelse her.