Kirurgi for mannen

Øyelokk – bryst – mage – penis – hake

Herreklinikkens «kirurgi for mannen» omfatter behandlinger som enten bedrer funksjon eller utseende i omgivelsene ved øyne, bryst, mage, penis eller hake.

Å bry seg om funksjon og utseendet handler ofte om et ønske om å være den beste utgaven av seg selv. Stadig flere menn omfavner de mulighetene vi i dag har, til å forbedre, forynge, justere og ta vare på hud og kropp med moderne vitenskap, teknologi og kirurgi. Det handler ikke om å forsøke å bli en annen enn den du er, eller å se ut som du er atten når du er førti eller femti. Det handler rett og slett om å få bli og være en god utgave av seg selv.

Plastikkirurgi kan lindre hverdagsplager

Plastikkirurgi kan også bedre funksjonelle lidelser og bevegelseshemminger, såvel som smerteplager og sosiale eller relasjonelle utfordringer. Med plastikkirurgi kan stadig flere personer få løst hverdagsplager og problem som:

  • Plastikkirurgisk korreksjon av øyelokk kan fjerne hodepine, øyesvie eller begrenset synsfelt.
  • Plastikkirurgisk korreksjon av bukvolum og «mannepupper» kan avlaste og forebygge livsstilssykdommer, leddsmerter og intertrigoeksem.
  • Korreksjon av arr eller andre hudskader på grunn av brann og ulykker kan forbedre begrenset mobilitet og bevegelse.
  • Injeksjoner mot migrene eller plagsom svette i armhuler, hender eller føtter.

Alle har sin individuelle grunn for sitt personlige ønske om endring. Vi kan gjøre noe med det.

«Less is more»

Vårt mantra er at ”less is more”. Den justeringen du gjør som får folk rundt deg til å tenke; ”så bra du ser ut”. Uten at de nødvendigvis kan se hva og hvorfor.

Du kan ønske deg mindre hår for egen smak, eller fordi kjæresten ville likt det. Du kan føle at du ser trøtt ut, fordi du har poser under øynene. Du kan mislike andres blikk, om du har synlige flekker eller arr. Du kan mistrives med dobbelthaken som har kommet med alderen. Alle har sin individuelle grunn for sitt personlige ønske om endring. Vi kan gjøre noe med det.

Du er i trygge hender. Vår plastiske kirurg er en av landets mest erfarne, på det mest kompliserte innen plastisk kirurgi.

Første skritt er en konsultasjon

Vi er opptatt av å avklare klientenes forventninger, begrensninger og muligheter, og vil alltid forsikre oss om at våre klienter vet hva de går til og kan oppnå. En vurderingskonsultasjon er derfor obligatorisk og det som blir vårt felles avgjørende beslutningsgrunnlag for at en behandlingsavtale kan opprettes.

Dersom behandling blir avtalt vil du være i trygge hender. Vår plastiske kirurg er en av landets mest erfarne på det mest kompliserte innen plastisk kirurgi.

Ønsker du en konsultasjon
eller mer informasjon?

Kontakt oss her!

Kjell Vidar Husnes | Overlege | Kirurg | Herreklinikken

Dr. Husnes

Dr. Husnes er spesialist i plastikkirurgi og har sin utdannelse fra både Oslo Universitetssykehus og Universitetssykehuset i Nord Norge. Husnes arbeider daglig som overlege både i Herreklinikken og avdeling for rekonstruktiv plastikkirurgi på Rikshospitalet. Han er blant landets mest erfarne plastikkirurger på totalbehandling av transseksuelle, og har særskilt kompetanse på genitalkirurgi. Han er godt vant med å operere på hele mannen og kvinnens kropp, og utfører alle former for plastikkirurgiske inngrep. Dr Husnes er en rolig, nøyaktig og sikker fagperson som blir svært godt likt av pasientene for sitt håndverk og vesen.

Konsultasjon

Bestill online, ring eller eller send oss en mail for å avtale time for konsultasjon.

Hva koster plastisk kirurgi?

Prisen for plastisk kirurgi avhenger av omfanget av inngrepet og om du skal kombinere med andre behandlinger. Vi gir deg fastpris på forhånd slik at du vil vite nøyaktig hva behandlingen koster før du bestemmer deg.

Se Priser / Finansiering

Behandlinger: plastisk kirurgi

Fettsuging – Dobbelthake, mage, flanker
Mannebryst – Korrigering, reduksjon av «man boobs»
Øvre øyelokk – «tunge øyelokk»
Nedre øyelokk – «poser under øynene»
Øyebrynsløft
Utstående ører
Penisforlengelse
Penisfortykkelse
Penis – forhud
Sterilisering
Refertilisering
Masterklinikken | Håravfall | Hårtap

Våre helsekontroller

Våre helsekontroller er et medisinsk- og livsstilsforbedrende tilbud til menn som vil holde seg friske og ta vare på kroppen. Mange sykdommer har et innledende symptomfattig tidsvindu. Hensikten med kontrollene er å forebygge, avkrefte og fange opp tegn på risiko før alvorlig sykdom utvikles. Våre leger gir hjelp og individuelle råd for den enkelte pasient.

Masterklinikken | Håravfall | Hårtap

Medisinsk «EU-kontroll»

Dette er en omfattende og systematisk legevurdering av din generelle helsestatus fra topp til tå. Vi analyserer dine vitale organer og naturlige kroppsfunksjoner. Kontrollen oppsummerer din generelle helsetilstand og våre leger gir deg råd og hjelp til videre tiltak.

Les mer
Herreklinikken | Livsstilkontroll

Mannshelsekontroll

Dette er en kjønnsrelatert helsesjekk av typiske mannsutfordringer. Vi vurderer plager som kan skyldes genetikk, alder eller hormoner i ubalanse. Målet er å tilby rett og kvalifisert hjelp mot plagene.

Les mer

Andre behandlinger

Herreklinikken har en rikholdig meny av behandlinger. Vi holder til sentralt på Majorstuen. Kort ventetid, gode parkeringsmuligheter og diskrét beliggenhet.

Fjern dobbelthake uten kirurgi | Belkyra | Herreklinikken

Fjerning av dobbelthake uten kirurgi

Belkyra er det første godkjente legemidlet for permanent fjerning av uønsket fett under haken, såkalt dobbelthake.

Les mer

Kontakt oss!

Herreklinikken holder til i samme lokaler som Masterklinikken i Colosseum Senter på Majorstua. Ring oss gjerne, eller send oss en melding i skjemaet her eller på mail, så skal vi svare deg så fort vi har mulighet.

Adresse:
Sørkedalsveien 10C, 0369 Oslo

Telefon:
22 60 02 20

Herreklinikken