Vår kompetanse – din trygghet

Herreklinikken er et medisinsk- og livsstilforbedrende tilbud til menn som vil holde seg friske og ta vare på kroppen.

Herreklinikken tar konsekvensen av at menn møter en rekke helseutfordringer som bare gjelder for menn. Menn er ofte dårligere på å ta grep og sjekke symptomer og signaler. Mange har sin identitet knyttet til jobb og utholdenhet, det gjør at vi bagatelliserer symptomer og går på jobb selv om vi er plaget. Terskelen for å oppsøke legen er høyere enn for kvinner, og menn uteblir fra mange helse- og oppfølgingstilbud. Før eller senere kan det bli alvorlig. Helst senere. I tillegg har også menn sine individuelle ønsker for justering og forbedring av utseendet.

Kvinner og menn har dessuten ulike helseutfordringer og reagerer ulikt på helsetilbud. Herreklinikken tilbyr helsehjelp på menns premisser.

Kort ventetid, gode parkeringsmuligheter og diskrét beliggenhet.

Herreklinikken holder til i Sørkedalsveien 10C i Oslo. I samme lokaler som Masterklinikken i Colosseum Senter på Majorstua.

Telefon: 22 60 02 20

Herreklinikken | Medisinsk EU-kontroll

Dr. Tom Viken er leder og ansvarlig lege på Herreklinikken og særlig opptatt av totalhelse, hud og estetiske / kosmetiske problemstillinger.

Teamet vårt

Vårt team består av erfarne og engasjerte medarbeidere som tilbyr deg rask og trygg behandling. De er dedikerte på sine fagfeltet og anerkjent for sin kompetanse.

Herreklinikken | Tom Viken
Dr. Viken

LEDER OG ANSVARLIG LEGE

Medlem av Den Norske Legeforening siden 1994. Erfaren norskutdannet lege med sideutdannelse fra USA, England og Norge. Tidligere erfaring også som kommuneoverlege og fastlege. Særlig opptatt av totalhelse, hud og estetiske / kosmetiske problemstillinger.

Kjell Vidar Husnes | Overlege | Kirurg | Herreklinikken
Dr. Husnes

SPESIALIST I PLASTIKK-KIRURGI

Medlem av Den Norske Legeforening siden 1994. Overlege Husnes har bred erfaring innen både plastikk- og generell kirurgi, og er også overlege ved Plastikk- og rekonstruktiv kirurgisk avdeling ved Rikshospitalet / OUS. Utfører de fleste plastikkirurgiske inngrep.

Dr. Palos

KIRURG OG SPESIALIST

Dr. Palos er kirurg og spesialist på øre, nese, hals. Hennes profesjonelle lidenskap er hårtransplantasjon samt hode- og nakkekirurgi. Dr. Palos er utdannet lege fra Semmelweis University i Ungarn, hvor hun i 2004 mottok Deans Award for Academic Excellence.

Jenekke L Braadland

KONTORLEDER / MEDISINSK SEKRETÆR

Jenekke er utdannet medisinsk sekretær og har en bachelor i ledelse. Hun har lang erfaring som medisinsk sekretær og resepsjonsansvarlig.

Dr. Brouwer

ORTOPEDISK KIRURGI

Medlem av Den Norske legeforeningen siden 1997. Spesialist i generell kirurgi og ortopedisk kirurgi. Dr Brouwer er blant landets mest erfarne ortopeder på kirurgisk korreksjon av behandlingsrefraktær plantarfasceitt og kronisk losjesyndrom.

Fornøyde kunder skaper vår virksomhet

Herreklinikken har langsiktighet som mål for vår drift og virksomhet. Derfor er fornøyde kunder drivkraften for alt vi gjør.