IntimkirurgiKirurgiNyheterPenisforlengelsePenisforstørrelse omtalt på TV2 | Herreklinikken

TV2-programmet «Helsekontrollen» har fulgt en pasient som har utført penisforstørrelse.

Ansvarlig lege i Herreklinikken, Tom Viken, er en av de som ble intervjuet av TV2. I programmet får du møte «Petter» som ønsker å oppnå en drøm han har hatt lenge: Å forlenge penisen sin.
– Jeg har tenkt på denne operasjonen siden jeg var gutt og dusjet sammen med andre i gymmen. Da så jeg at det var stor forskjell på oss. Jeg har lyst til å føle meg bedre, og nå tenkte jeg at tiden var inne, sier Petter til TV2.

På menns premisser
Herreklinikkens konsept er å tilby helsehjelp på menns premisser. Da vi etablerte tilbud om kirurgiske tjenester var det naturlig å inkludere intervensjon også for enkelte penisutfordringer.

– Vår oppfatning er at det er en klar sammenheng mellom mannens opplevelse av egen penis og seg selv som maskulin og tilstrekkelig. Hvordan mannen opplever at penis ser ut eller fungerer, framstår i så måte som viktig for hans selvbilde og egenverd. Når mannen opplever at penis fungerer slik han ønsker, er det godt for selvtilliten, men når den ikke gjør det, er det psykologisk ødeleggende, sier Herreklinikkens ansvarlige lege Tom Viken til TV2.

Se hele programmet her

Les mer om penisforlengelse