Utseendet

Less is more

Å bry seg om utseendet handler ofte om et ønske om å være den beste utgaven av seg selv. Menn er gjerne forfengelige, men ikke jålete. I dette årtusen har stadig flere menn omfavnet de mulighetene vi i dag har, til å forbedre, forynge, justere skjevheter og ta vare på hud og kropp med moderne vitenskap, teknologi og kirurgi. Det handler ikke om å forsøke å bli en annen enn den du er, eller å se ut som du er atten når du er førti eller femti. Det handler om å føle seg bra!

Vårt mantra er at ”less is more”. Den justeringen du gjør som får folk rundt deg til å tenke; ”så bra du ser ut”. Uten at de nødvendigvis kan se hva og hvorfor.

 

Individuelle motiver for ønsket om endring

Du kan ønske deg mindre hår for egen smak, eller fordi kjæresten ville likt det.

Du kan føle at du ser trøtt ut, fordi du har poser under øynene. Du kan mislike andres blikk, om du har synlige flekker eller arr. Du kan mistrives med dobbelthaken som har kommet med alderen. Alle har sin individuelle grunn for sitt personlige ønske om endring. Vi kan gjøre noe med det.

Du er i trygge hender. Vår plastiske kirurg er en av landets mest erfarne, på det mest kompliserte innen plastisk kirurgi.

Dr. Tom Viken er leder og ansvarlig lege på Herreklinikken og særlig opptatt av totalhelse, hud og estetiske / kosmetiske problemstillinger.

Kirurgi – plastikk-kirurgi

Tunge øyelokk (øyelokkoperasjon)

Poser under øynene

Utstående ører

Dobbelthake

Mannebryst

Penis (penisforlengelse / penisfortykkelse / forhud)

Sterilisering / refertilisering

Skjemmende arr

Føflekker, utvekster, fettkuler og vorter

Inngrodde tånegler

Fettsuging

Herreklinikken | Plastisk kirurgi

Medisinsk hudpleie

Dermaroller

Peeling

Rynkebehandlinger

Fillere

Medisinsk hudbehandling

Hudanalyse

Kviser / Acne

Eksem

Solskader / Aldrende hud

Rosacea

Herreklinikken | Acne | Kviser | Medisinsk hudpleie